16 Ιανουαρίου 2012

Αγαπας για ν'αγαπας.

Εχω ειλικρινα βαρεθει να κλαψουριζουν ολοι για μια αγαπη χωρις ανταποδοση. Δεν εχει νοημα και καταβαθος το ξερουμε ολοι. Η αγαπη δεν πρεπει παντα να εχει ανταποδωση και πρεπει επιτελους να μαθουμε οτι δεν μπορουμε να εχουμα παντα αυτο που θελουμε, οταν το θελουμε. Αμα αγαπας, μην μιλας και νιωσε το, προφανως αμα υπαρχει αγαπη και απο τις 2 μεριες ειναι καλυτερο αμα δεν υπαρχει ομως δεν πειραζει. Εαν αγαπας καποιον να εισαι περηφανος για αυτο και να μην προσπαθεις να το αλλαξεις, ειναι οτι πιο ομορφο. Ο μοναδικος λογος που εχεις κατι ειναι για να το δινεις.  Πονας προφανως, αλλα και ο πονος ειναι μια εμπειρια, θα βαριομασταν αμα δεν πονουσαμε, αγαπη και πονος ειναι τα πιο δυνατα συναισθηματα.
Παντα βαζουμε μπροστα τον εγωισμο μας, αλλο αγαπας τον εαυτο σου και αλλο εισαι εγωιστης, αλλο προστατευεσαι και αλλο δεν σε ενδιαφερει τιποτα αλλο περα απο το να ικανοποιησε και να εχεις αυτο που θελεις. Τελος παντων, ''αγαπας για ν'αγαπας και οχι για να παρεις ανταποδοση. (Λεο μπρουσκαλια)'

6 σχόλια:

  1. Ωραία άποψη... Πολύ κοντά στην δική μου... Ίσως να θεωρήσεις ότι είμαι κάπως υπερβολικός αλλά διάβασε αυτό το άρθρο μου (http://freakymindy.blogspot.com/2012/02/midnight-thoughts-on-past.html) και θα καταλάβεις τι εννοώ. Ο τρόπος γραφής μου είναι λίγο μπερδεμένος αλλά σε γενικές γραμμές θα πιάσεις το νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. *σημείωση: Εμπνεύστηκα από το άρθρο σου με τίτλο "Childhood" για το 1ο κομμάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι κατάλαβα. είναι σωστά και όμορφα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θεωρητικά είσαι σωστή,αλλά το θέμα είναι πόσοι από εμάς το εφαρμόζουμε!
    καλό βράδυ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή